Peak's gluteenivaba universaalne küpsetusjahu 450g



Artikkel: 201123
Hind KM-ga 3,00 €
Hind KM-ta 2,50 €
Saadavus: Laos
Karbis: 6 pakk
Ühikuhind km-ga: 6,67 €

Koostisosad
Gluteenivaba nisutärklis (< 20 mg/kg), lupiinijahu, sojaletsitiin, stabilisaator(ksantaankummi), dekstroos, küpsetuspulber, sool.
Peak's universaalse küpsetusjahu 450g tootmisel on kasutatud gluteenivaba nisutärklist, mis on gluteenivaba, sisaldus on alla <20 mg/kg vastavalt Euroopa Liidu regulatsioonile.
SISALDAB ALLERGEENE: NISU, lupiin, soja.
Muu info
Hoida kuivas ja jahedas.
Valmistatud Hollandis
Toiteväärtus 100g kohta
Energiasisaldus 1421 kJ/ 336 kcal; rasvad 2,0 g,- millest küllastunud rasvad 0,53 g,- monoküllastumata rasvad 0,55 g,- polüküllastumata rasvad 0,83 g, süsivesikud 70,5 g, -millest suhkrud 3,32 g; kiudained 4,8 g; valgud 6,5 g; sool 0,86 g.
Tooteinfo
KÜPSISTE VALMISTAMINE: Kuumutage ahi 170 kraadini. Kasutage 150 g universaalset küpsetussegu, 50 g suhkrut ja 100 g margariini. Sõtkuge ained kausis tainaks. Laske tainal külmkapis seista. Rullige tainas tainarulliga lamedaks. Lõigake vormide abil tainast väikesed kujukesed ja asetage need küpsetusplaadile. Küpsetage küpsiseid 170 kraadi juures umbes 18 minutit.
PITSA VALMISTAMINE: Lisage 200 g universaalsele küpsetussegule 120 ml leiget vett, 25 ml oliiviõli ja 15 g värsket pärmi või 7 g kuivpärmi. Segage mikseri tainaotsikutega. Jagage tainas kaheks palliks, mässige need kilesse ja laske 20 minutit kerkida. Siis rullige tainapallid jahuga üle puistatud laual tainarulli abil laiali. Asetage peale pitsakate. Kuumutage ahi 240 kraadini ja küpsetage pitsat 15 minutit.
SOOVITUS: Piimavaba retsepti jaoks asendage piim piimaasendajaga.