Peak's gluteenivaba tatrajahu 500g



Artikkel: 201124
Hind KM-ga 2,89 €
Hind KM-ta 2,41 €
Saadavus: Laos
Karbis: 6 pakk
Ühikuhind km-ga: 5,78 €

Koostisosad
100% tatar.
Muu info
Hoida kuivas ja jahedas.
Valmistatud Hollandis
Toiteväärtus 100g kohta
Energiasisaldus 1482 kJ/ 350 kcal; rasvad 3,2 g,- millest küllastunud rasvad 0,66 g,- monoküllastumata rasvad 1,23 g, -polüküllastumata rasvad 1,17 g;süsivesikud 65,9 g,-millest suhkrud 1,16 g; kiudained 3,0 g, valgud 12,9 g, sool <0,01 g.
Tooteinfo
Miks tatar?
Tatar ei ole klassikaline teravili. Tegelikult nimetatakse selle vilja hoopis pähkliks ning see on rikkalik valgu- ja vitamiiniallikas. Selle tõttu ongi tatar populaarne sportlaste hulgas. Tatar sobib väga hästi gluteeniallergia või -tundlikkusega inimestele ehk gluteenivaba toitumisega. Tatar vähendab näiteks selliseid riskitegureid nagu kolesterool ja kõrge vererõhk. See sisaldab palju mangaani ja magneesiumi ning aminohappeid, näiteks lüsiini. Peale selle sisaldab see rohkelt rutiini ehk P-vitamiini, mis on hea veresoontele.

Tatrakoogi retsept.
Vaja läheb::
150 g Peak's tatrajahu
4 muna
150 g suhkrut
150 g võid
u. 5 g jahvatatud kaneeli
u.5 g muskaatpähklit
u.5 g nelgipulbrit
50 g Peak's Crunchy helbeid
veidi aprikoosimoosi.
SOOVITUS: Munavaba retsepti jaoks kasutage munaasendajat.
Valmistamine
Kuumutage ahi 175 kraadini.
Eraldage munakollased munavalgetest.
Kloppige puhtas ja kuivas kausis neli munavalget ja suhkur tihedaks vahuks.
Kloppige teises kausis neli munakollast vahule ja segage need munavalgevahuga kokku; lisage tatrajahu ja vürtsid.
Segage munavalgevaht tatrajahuseguga ettevaatlikult kokku.
Kallake tainas õlitatud küpsetusvormi.
Puistake tainale Peak's Crunchy helbed.
Küpsetage kooki 45 minutit 175 kraadi juures, kuni see on küps ja kuldpruun.
Laske jahtuda.
Lõigake kook pooleks ja katke alumine kiht aprikoosimoosiga.
Seejärel asetage peale teine kiht.