Kana tikud satay kastmega

(maapähkli-kastmega)
  • 2 broileri rinnafileed
  • 1 tl kurkumit
  • 2 spl Thai-Choice austrikastet
  • 2 spl kookospiima
  • praadimiseks õli
  • grilltikke.

Valmistamine

  1. Lõika broilerifilee õhukesteks pikkadeks ribadeks, aseta kaussi ja maitesta kurkumi, austrikastme ja kookospiimaga.Torka tikud liharibadesse.
  2. Kuumuta pannil/potis õli. Õli kuumus on paras siis kui sinna visatud mõne köögiviljatükike kiirelt särisedes pinnale kerkib:Pane kanatikud mõneks minutiks kuuma õli sisse praadima, kuniks saavad kuldpruuniks.
  3. Tõsta majapidamispaberile nõrguma.
Serveeri kuumaks aetud Satay kastmega, mida saab nt kookospiimaga vedelamaks ja/või kalakastme või sojakastmega soolasemaks teha jne.