Restorani Riis peakokk Kadri Tran õpetab sushit valmistama

Sushi valmistamise õpetus

Detailsem õpetus videos

Vaja läheb:

Valmistamine

  1. Keeda riis:
    • Pese riis ja jäta see külma vette likku 10minutiks
    • Lisa uus vesi 500g riisile 500ml(u 2 cm jääb vett riisi peale), aseta keema madalasse kaanega potti. Kui riis keeb, vähenda kuumust oluliselt ja auruta ülejäänud 15-20minutit
    • Lisa Japanse-Choice sushi äädikat 5-6spl. sega ja jäta riis jahtuma toa temperatuurini.
  2. Lõika köögiviljad
  3. Puhasta kala ja lõika sobivad ribad.
  4. Aseta bambusematile riis, köögiviljad, kala ja keera nori rulli.
    Selleks, et sushiriis ei läheks mati vahele kata matt toidukilega.

Serveeri sojakastme, wasabi pasta ja ingveriga