Punane karri kanalihaga
Valmistamise aeg 15 minutit, portsjonite arv: 1-2Vaja läheb:
- 200 g kanafileed
- 1 tl suhkrut
- 1 tl praadimiseks õli
- 4 tl Thai-Choice punast karripastat
- 400 ml Thai-Choice kookospiima
- 1 tl Thai-Choice kalakastet
- 100 g bambusevõrse viile või tükeldatud baklažaani
- Serveerimiseks jasmiiniriisi
Valmistamine
- Kuumuta õli, lisa punane karripasta ja prae u 2 minutit
- Lisa tükeldatud kanafilee, prae 2 minutit
- Lisa kookospiim, lase keema
- Alanda kuumust, lisa suhkur, kalakaste ja bambusevõrse viilud/tükeldatud baklažaan. Sega läbi ja lase seista u 5min.
- Serveeri jasmiiniriisiga
Punane karri kanalihaga
Valmistamise aeg 15 minutit, portsjonite arv: 1-2Vaja läheb:
- 200 g kanafileed
- 1 tl suhkrut
- 1 tl praadimiseks õli
- 4 tl Thai-Choice punast karripastat
- 400 ml Thai-Choice kookospiima
- 1 tl Thai-Choice kalakastet
- 100 g bambusevõrse viile või tükeldatud baklažaani
- Serveerimiseks jasmiiniriisi
Valmistamine
- Kuumuta õli, lisa punane karripasta ja prae u 2 minutit
- Lisa tükeldatud kanafilee, prae 2 minutit
- Lisa kookospiim, lase keema
- Alanda kuumust, lisa suhkur, kalakaste ja bambusevõrse viilud/tükeldatud baklažaan. Sega läbi ja lase seista u 5min.
- Serveeri jasmiiniriisiga