Nigella sidrunipasta

Kogus neljale

Vaja läheb:

  • 500 g Italpasta tagliatelline't
  • 2 munakollast
  • 50 g riivitud parmesani (ja veel veidi serveerimiseks)
  • 1-2 dl 35% rõõska koort
  • 1 sidruni mahl ja riivitud koor
  • 1 sl võid
  • hakitud värsket peterselli

Valmistamine

Keeda tagliatelline keevas soolases vees 'al dente'. Pane munakollased kaussi, klopi kahvliga lahti. Lisa riivitud parmesan, rõõsk koor, sidrunikoor ja mahl, klopi ühtlaseks. Kurna'al dente'pasta hoolega ning pane tagasi potti. Lisa või ning sega hoolega, et kogu pasta oleks kergelt võiga koos. Siis lisa sidrunikaste ja sega läbi (kuum pasta küpsetab toore munakollase läbi). Kalla makaronid serveerimiskaussi, puista peale riivitud parmesani ning rohkelt hakitud peterselli. Serveeri kohe.

/ hspace=

Viide http://nami-nami.ee/retsept/3222/nigella_sidrunipasta