Pad Thai riisinuudlid

Vaja läheb:

  • 200 g Thai-Choice riisinuudleid
  • 250 g tooreid suuremaid krevette.
    Kui soovid võib krevetid asendada kanafileega. Tükeldatud kanafilee peaks enne kergelt läbi praadima
  • 150 g mungoa idandeid
  • 1 väike sibul
  • 1-2 muna
  • Köögivilju(Sobivad: paprika, porgand, hiinakapsas, tšilli, seened, oad, lillkapsas, brokoli, bambus.. ehk kõik, mis meeldib, välja arvatud sibulalased)
  • Maitsestamiseks: 1 tl soola, 1tl suhkrut (ehk pooleks 1:1), musta pipart, sojakastet, austrikastet, kalakastet
  • Hiljem peale röstitud purustatud india pähkleid, sidrunilõike
  • Praadimiseks õli, 3 sl

Valmistamine

  1. Valmista riisinuudlid(Leota kuumas vees umbes 5 minutit pehmenemiseni)
  2. Tükelda krevetid(kana), köögiviljad
  3. Kuumuta vokkpannil õli
  4. 1-2 muna segada õlis pudruks ja praadida kuivemaks
  5. Lisa nuudlid, sega ja lisa köögiviljad (hiinakapsa, kui selle ka valisid, võib kõige viimaseks jätta)
  6. Lisa ka maitseained
  7. Praadida kuni nuudlid on valmis ja viimasena lisa toored krevetid(või eelnevalt küpsetatud kanafilee) ning prae paar minutit, kuniks valmis.
  8. Serveerides puista peale röstitud purustatud india pähkleid ja pigistada värsket sidrunimahla

Pad Thai